eflah » Cum Arl 2007 21:03
Bu ayki hatimin sanırım tamamlanması noktasında siz gayretli arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacı var.
Şimdi kendimi maliye bakanı gibi hissettim bütçede açık var yeni zamlar kapıda demek gibi birşey oldu sanırım gayretli arkadaşlarımıza ihtiyacımız var demek bana. Bugün cuma namazındaydım hoca efendimiz baya güzel konuşuyordu anlattıkları kalbime iliklerime kadar derin bir şekilde nakşolmuştu ve sonunda dediki Kuran kursundan geldiler ve arkadaşlar kapıda takvim satacaklar almaya çalışın dedi. Cuma namazını kıldık işe gitmek için ayak kabılarımı giydim derken elim cebime aklıma fikrimin gelmesinden daha önce gitti ve hocamızın dediği gibi kapıda kuran kursundan gelen abilerimizin elinden ücret mukabilinden satılan takvimlerden bende bir tane aldım. Şunu aktarmak istiyorum elim cebime kendiliğinden gitti ve herkez hocamızın cağrısına kayıtsız kalmadı ve inanı yorumki o takvimlerin hepsi satılmıştır. Şöyle bir gerçek vardır ki yangın olmayan eve itfaye gelmez,horoz olmayan kümesten ses gelmez diye bir tabir kullansam yerinde olur sanırım. Çağrılar yapılır ama o çağrıyı yapanın kalbinde söylediğinin yangını yoksa o çağrıdan bir ses gelmez aynı burda benim yaptığım çağrılar ile tamamlanamayan bu ayki hatim gibi. Neyse sözü meclisin dışına taşırmadan bir daha çağrımı yenileyeyim okuyan arkadaşların bu ayki hatimin tamamlanmasında duyarlılığını beklediğimi vurgular mahşere az kala şu kısa ömrümüzde herkeze hayırlar dilerim.
selam ve selametle kalın.
http://eflah.blogcu.com/
Gecelerden sabahlara, karanlıklardan güneşlere doğru açılan yüreklerimizin perde aralıklarından süzülen nur katreleriyle geldim kapına...
Biliyorum, güllerden geçer sana giden yollar...
Yakarışlarla, dualarla, tahiyyatlarla bezenir.
Ey rahmetiyle kalpleri evirip çeviren, sana kalbimi getirdim.
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan! Onulmaz yaralarla kan-revan kalbim
avuçlarımda, kapına geldim.