uygunsuz içerikler ile alakalı...

ensevgiliye bünyesinde duyurular, güncellemeler ve kutlamalar

Yetkili: Forum Yöneticileri

uygunsuz içerikler ile alakalı...

İleti sVs » Pts Haz 2008 16:16

site kullanıcıları ve ziyaretçilerinin malumudur ve benim gerçekten utanç tablom da diyebilirim; hiçbişey yapamamayışımın bir işareti olarak bir şekilde spam ve flood yollarıyla yabancı içerikli ahlaksız mesajlar atılıyordu. her ne kadar elimi değdiremem artık desemde! her ne denli benim için ızdırabım olsa da [ buraya her girişimde kalbim bin kez parçalanıyor zira heryerinde o var benim için ] bu şekilde bırakamazdım...

her yolu denedim o tür şeylerden kurtulmak için fakat çare olmadı. yine bir yol denedim, dilerim faydası olur! şayet bu da bir çare olmazsa korkarım ki forum bölümünü kapatmak zorunda kalacak ve tamamiyle [url=http://www.ensevgiliye.net/blog]Blog kısmı olarak devam edecek.

burayı ziyaret edipte rüyasında bile günaha yer vermeyen dostlarımız varken ben bu şekilde kirletmeye vesile olamam. vebali çok büyük...

anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

saygılarımla

m. salih kılıç
sVs
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

İleti seyyide » Pts Haz 2008 20:49

selamün aleyküm uzun süredir bu forumda yazıyorum uygunsuz hiç bir şeyle karşılaşmadım Rahman a şükürler olsun yapımcıdan ebedi razı olsun RAHİM olan ....
bu forumda okuduğumuzu paylaşmak ve bir cemaat ruhunu yaşamak için varız elhamdülillah, hiç bir forumda bunu hissetmemiştim bir cemaaat bir Muhammedi ruh var ..bizler hep onunlayız aslında......canım çok sıkıldı ve uzun süredir salavat çekiyorum fakat neden gelmiyorsun rüyalarıma bile Efendim dedim içimden birden riyasüz salihin gülümsedi bana ve bir hadis açtım sonra ve bana dedi ki Efendim kitaptan ben senin evindeyim hadislerin diliyle konuşuyorum ya seninle demezmi hadis yılladır hadisleriyle konuştuğum Efendime karşı mahçup hissettim kendimi evet aslında hep Evimizde yaşadıkça HADİSLERİ YÜREĞİMİZDE AHLAKIMIZDA ANLADIM RAHATLADIM ONUNLA KONUŞMA İSTEDİĞİNDE BİR HADİS KİTABINA UZANIYORUM HEMEN VE EN GÜZEL CEVAPLAR ONDAN BİZLERE YETER Kİ HER KONUDA SAMİMİ VE İHLASI ELDEN BIRAKMALAYIM O HEP BİZİMLE O ZAMAN HER DOĞRUMUZDA HER GÜZEL DÜŞÜNCEMİZDE ...HER YAŞADIĞIMIZ HADİSDE BİZ BU GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK İÇİN ENSEVGİLİYENİN SANCAĞI ALTINDAYIZ İNŞ KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDADA BÖYLE BULUŞACAĞIZ ONUN İÇİN BİR ARADA OLMAK O NU TANIMAK VE ONUNLA TANIŞMAK EFENDİMİZİN AŞKINI TAŞIYANLARLA AYNI FORUMDA BULUŞMAK BİR ŞEREFTİR BENİM İÇİN RAHMANA BİNLERCE HAMDÜ SENALAR OLSUN ŞÜKÜR YETERSİZ BU NİMET VE BU KADAR GÜZELLİKLER KARŞISINDA ..SAADETİ DAREYN DİLİYORUM ENSEVGİLİYENİN SANCAĞI ALDINDA BULUŞANLARA ...DUA İLE EFENDİM EN KALBİ DUALARIM SİZLERLE HER DAİM ....
En son seyyide tarafından, Sal Haz 2008 11:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
seyyide
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

İleti seyyide » Pts Haz 2008 20:49

iletiyi iki defa.. yayınlamışım afedersiniz.düzeltecek zaman da bulamadım özür dilerim ...
En son seyyide tarafından, Sal Haz 2008 11:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
seyyide
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

İleti kırık_testi » Pts Haz 2008 22:03

emeği geçenlerden razı olsun.

Ayrıca elhamdülillah şu anda problem yoktur inş. varsa da bu konuda emeği geçen gündüzlerini gece gecelerini gündüz eyleyen kardeşlerimden Allah razı olsun

Ensevgiliye nin yolu daim olsun dostları da

Dua ile...
http://www.nurforum.org/forum/

"Getirdikleriyle sevinen ve yapmadıkları şeyler nedeniyle övülmekten hoşlananları (kazançlı) sayma; onları azaptan kurtulmuş olarak sayma. Onlar için acı bir azap vardır." (Al-i İmran 188)
Kullanıcı avatarı
kırık_testi
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

İleti sVs » Sal Haz 2008 18:12

ben yine karşılaştım ama... buna rağmen bile hala giriş yapabilyorlar. bu programlar filan değil belli ki kişiler kendi iradeleriyle yapıyorlar bunu... sanırım kullanıcıların girişlerine ya kapalı tuutlacak yada mesaj yazmaya karşı önlem alınacak veya site kapanacak. başka yol yok
sVs
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

İleti maad » Sal Haz 2008 20:38

öyle yapın svs hocam!

msj yazmaya kapatın! forum şimdiki içeriğiyle kalsın! Bence daha iyi olur. Ensevgiliye'ye giden yolda zihin bulandırıcı şeylerle karşılaşmaktansa...

vesselam..
104- HÜMEZE SÛRESİ
Mekke döneminde inmiştir. 9 âyettir. Hümeze, insanları arkadan çekiştiren, ayıplayan kimse demektir
Bismillahirrahmânirrahîm
1,2. Mal toplayan ve onu durmadan sayan, insanları arkadan çekiştiren, kaş göz işaretiyle alay eden her kişinin vay haline!
http://www.muvahhid.com/
Kullanıcı avatarı
maad
forum yöneticisi
forum yöneticisi

İleti seyyide » Sal Haz 2008 21:11

evet msj yazmaya kapatabilirsiniz biz kirli şeylere tenezzül etmeyiz bakmayız denizden köpek su içmekle deniz kirlenmiyor bizler inş salavat ve hatim almak paylaşmak için buradayız .cumaları falan mesaja açarsanız bizde hatim kampanyasından faydalanabiliriz inş....EFENDİMİZE KARİKATÖR YAPTILARDA NE OLDU TÜM DÜNYA ONU TANIMA FIRSATINI İMKANINI BULDU MERAK UYANDIRDI BELKİ BİR YAZIYA GÖZLERİ İLİŞİRDE OKUR ISLAH OLURLAR ....ÇÖPLÜKLE UĞRAŞAN KEDİ KÖPEK TİR BELKİDE DAHA BETER BİR MAHLUKTUR BİZİ ALAKADAR ETMİYORLAR BEN yabancı yazıları açmıyorum ....açmamda ...günah kalbe elemden başka bir şey vermez ..ALLAH GÖZLERİMİZİ HARAMI NAZARDAN SAKLASIN...SAKINDIRSIN ...BAL ARISI MİSAL TAT ALMASADA BAL YAPMAKTAN USANDIRMASIN RAHMAN SİZLERİ GÜZİDE KARDEŞLERİMİZİ ...DUASI İLE BİZ İMAN BALINI YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ HER ŞEYE İNAD ...HERKES SERMAYESİNDEN HARCAR BİZ TERTEMİZ SERMAYEMİZLE BURADAYIZ ...ALLAH İÇİN SEVİYORUZ ..KISKANANLAR ÇATLASIN ....ALLAH TAN BAHSETMEYİ EMROLUNANI SON NEFESE DEK ÇATLATANA DEK SÖYLEMEYE HAZIRIZ ...AYATİ KERİME VAR ŞİMDİ HATIRIMDA DEĞİL İSMİ SURENİN AMA ÇATLATIRCASINA ANLAT DİYOR AYET BİZLERE ...
Kullanıcı avatarı
seyyide
ensevgiliye dostu
ensevgiliye dostu

Duyurular & güncellemeler & kutlamalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir